Wassen

Het wassen van paardendekensU kunt uw dekens als wij geopend zijn zonder afspraak bij ons komen brengen en halen. De openingstijden staan vermeld op de pagina contact. Buiten de openingstijden kunt u beter  van te voren even contact met ons op te nemen zodat er in ieder geval iemand aanwezig is. Zondags zijn wij gesloten. Ook is er de mogelijkheid om bij grotere aantallen de dekens op te laten halen en weer terug te brengen. Het hangt af van de afstand en de hoeveelheid dekens of hier kosten aan zijn verbonden, dit alles doen wij uiteraard in overleg met u. Uw paardendekens worden gewassen in onze computergestuurde wasmachines. Wastemperaturen kunnen hiermee nauwkeurig ingesteld worden.


Onze machines worden niet volgepropt, zodat uw dekens de mogelijkheid krijgen om goed schoon te worden. Na het drogen worden van alle dekens de haren zoveel mogelijk verwijderd (dit zonder een meerprijs). De dekens worden daarna in een doorzichtige plastic zak verpakt en voorzien van een sticker met de dekennummers en gegevens  van de eigenaar, stal of manege.


Reparatie van uw paardendekens

De dekens worden na het wassen en drogen gecontroleerd op beschadigingen. Deze worden door ons gerepareerd. Indien de reparatiekosten hoger zijn dan € 15,00 per deken nemen wij van tevoren contact met u op. Indien u niet wilt dat uw deken gerepareerd wordt moet u dit van te voren aangeven.Dekens die niet opgehaald worden en langer dan 1 jaar bij ons liggen worden automatisch eigendom van paardendekenwasserij de Washoek